Bekijk het volledige profiel van robert gon netscher en al je andere schoolgenoten!
In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!
robert gon netscher heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?
Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!
AanmeldenCalcu(leren) van een ex-commando.
Calcu(leren) van een ex-commando. Repro van de Vos. Typografie van een Biemans en lessen vielen constant uit door afwezige leerkrachten. In de praktijk leer je meer en sneller naar mijn mening. Tijdens de studiereis naar Parijs gingen we 'snachts op jacht naar billboards voor de muurcollage in het vormgevingslokaal. Nog geprobeerd m'n treinabbonement na te maken maar die zetsystemen van toen, met al hun codes waren om gek van te worden. Had ik toen maar een iMac. Leuke tijd gehad.
School voor de Grafische Va..., 1984
GT5-kopklas.
GT5-kopklas...te gekke tijd. Veel praktijk: ontwerpen, zetten, drukken, binden. We hebben zelfs een keer vals geld gedrukt maar dat kon de directeur niet zo waarderen. Na dit jaar wist ik eindelijk wat ik wilde worden: graficus, en dan 't liefst zo een als Escher. Nu ik de namen tegenkom herinner ik me Rien Otten, Bert Hamminga, Johan Lubberts, Diana Ottens, Nicole, Zwanet, Menneke, Marieke, Nicole, Piet-Jan Dijkstra en Saskia van Soest. Een keer per week goed en goedkoop dineren bij de afdeling 'Consumptieve Techniek" (incl. bediening!) en dan vrijdag's lekker, en wederom spotgoedkoop, brood en soep inslaan. Wat een school!
de Wijert, 1983
Van een school met zo'n 1500 leerlingen naar deze dorpsschool was een hele schok en omdat ik geen Gronings accent had dacht iedereen dat ik oet 't westn' kwam (ik kwam uut de achterhoek!!).
Van een school met zo'n 1500 leerlingen naar deze dorpsschool was een hele schok en omdat ik geen Gronings accent had dacht iedereen dat ik oet 't westn' kwam (ik kwam uut de achterhoek!!). Gereformeerder kon het haast niet maar wel aardige leerkrachten. Voor m'n mondeling Engels had ik maar 2 van de 5 verplichte boeken gelezen. Na 5 minuten viel ik dus vet door de mand. Jack Poel gaf me een extra kans en omdat we allebei van progressieve rock hielden hebben we een uur lang over muziek gepraat (in het Engels) wat een leraar! Ik reed op een 'ouwe-oma-fiets' (half wit/half zwart geschilderd). Volgens mij vond Vd Klei dat maar niks en gaf me een fiets die hij nog in de schuur had staan. Heb ik nog jarenlang plezier van gehad totdat deze op Utrecht Centraal werd gejat. Wat een leraar! Enne...nog bedankt hè.
Groen van Prinsterer MAVO, 1982