Bekijk het volledige profiel van Richard Keijzer en al je andere schoolgenoten!
In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!
Richard Keijzer heeft 7 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?
Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!
AanmeldenDe school kreeg een andere naam (Prins Hendrikschool werd Vondelschool) en wij kregen allemaal een nieuw rapport.
De school kreeg een andere naam (Prins Hendrikschool werd Vondelschool) en wij kregen allemaal een nieuw rapport. Blauw met geel, de nieuwe huiskleuren van de school. Ook nieuw was de klassenwimpel. Als er iemand jarig was, werd de wimpel van de betreffende klas gehesen in de mast op het schoolplein.
Vondelschool, 1965
Okee, ik smokkel een beetje, het is eigenlijk 1978, maar dat kwam door het (MOETEN) maken van een geheel nieuwe scriptie bij G.
Okee, ik smokkel een beetje, het is eigenlijk 1978, maar dat kwam door het (MOETEN) maken van een geheel nieuwe scriptie bij G. Bakker. De eerste, over een draak van een statistisch probleem (speltheorie) ging echt gigantisch de mist in. Dus miste ik de overhandiging van het papiertje in 1977. De tweede scriptie (ook weer statistiek maar nu 'alleen maar' over correlatie en regressie) werd begin 1978 beloond met het voornoemde felbegeerde papiertje. In de schooltijd, die door het blijven zitten in klas 1 nog een jaar langer duurde dan voorzien) ook nog een heuse schoolkrant uit de grond gestampt, samen met onder andere Govert Schilling, Gé Snoek, heer Mik en de leraar Nederlands mijnheer Vos. Het meest beroemd was, vond ik zelf, de serie persiflages op de directie, onder de titel 'dat is schrikken...' maar ook de fotomontage van A. Th. Vermeulen waardoor deze scheel keek en conrector de heer Roozenboom met een slipje in zijn hand waren goud waard. Leve de lol, zeg maar.
Gemeentelijke Hogere Techni..., 1972
Vooruitstrevende school, want zowel jongens als meisjes kregen handwerken en handenarbeid.
Vooruitstrevende school, want zowel jongens als meisjes kregen handwerken en handenarbeid. Op andere scholen was het meisjes met naald en draad en jongens kleien.
3e Daltonschool, 1960