Bekijk het volledige profiel van Nelly Gielingh en al je andere schoolgenoten!
In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!
Nelly Gielingh heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?
Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!
AanmeldenSorry hoor, maar ik vond het een vreselijke school.
Sorry hoor, maar ik vond het een vreselijke school. Van de leraren en de lessen weet ik weinig meer, maar van een aantal klasgenoten des te meer. Met Hillie, Nienke, Joke, Eleanne, Desiree en Lindy een groot feest (festa di mafiosa) georganiseerd, samen met studenten van TU-delft. Met grote gevolgen: daar lopen nu kindertjes van rond... De vaste kliek moest vast een ramp zijn geweest voor leraren en overige studenten (alsnog sorry, maar we hebben in ieder geval een leuke tijd gehad)
PA Tiele Academie, 1985
Omgeving van de school leek wel een filmset van een oorlogsfilm.
Omgeving van de school leek wel een filmset van een oorlogsfilm.Oud gebouw, maar erg leuke sfeer. Namen? Mia Katier, martien Hofman, Joke Soffers: pas nog een "reunie" gehad in Deventer. Netty Aalbers. Hillie Beentjes en Nienke Post pas op de Tiele-academie goed leren kennen. De tweeling (sorry kan even niet op de namen komen). Vreselijk gelachen op het kamp in Holten. De onnoemelijk veel uren in de bovenkantine met de koffie en gevulde koeken van die aardige mevrouw. De schok toen leraar Nederlandse Literatuur (je weet wel: die met die alpinopet) in ene z'n baard had geschoren. En natuurlijk de nachtelijke broodjes bij Chez Antoinette.
Bibliotheek Documentatie Ac..., 1982
In de eerste jaren Van Engelen die zo mooi kon vertellen uit Pinkeltje, meester Bisschop met z'n trap-orgeltje (en zijn zoon Jos in de klas.
In de eerste jaren Van Engelen die zo mooi kon vertellen uit Pinkeltje, meester Bisschop met z'n trap-orgeltje (en zijn zoon Jos in de klas...)Van de Dries in de 6e klas die ons probeerde "voorlichting" te geven.
Dr. Ariënsschool, 1969