Bekijk het volledige profiel van Marja Koster en al je andere schoolgenoten!
In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!
Marja Koster heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?
Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!
AanmeldenDe brugklas heb ik op de Diepenbrockstraat doorgebracht en daarna ging ik verder in 2 MAVO op de ONS.
De brugklas heb ik op de Diepenbrockstraat doorgebracht en daarna ging ik verder in 2 MAVO op de ONS. Kwam weer terug met het MAVO-diploma op zak in 4 HAVO. Na de uitermate plezierige tijd op de ONS vond ik het op het CLD bij terugkeer maar matig en gedroeg me daar ook naar, waardoor ik me niet populair maakte onder de leraren. Daar heb ik later wel spijt van gehad! Toch houd ik ook goede herinneringen aan die jaren en heb er uiteindelijk vrienden voor het leven aan over gehouden. Cora Hoogendam vanaf de brugklas en Annette vd Burg vanaf de 4e.
CLD, 1972
Kwam in de 2e op de ONS toen de oude MULO voorrang moest geven aan het mammoetsysteem (MAVO, HAVO.
Kwam in de 2e op de ONS toen de oude MULO voorrang moest geven aan het mammoetsysteem (MAVO, HAVO.) Eerst nog het oude, conservatieve regiem onder leiding van de heer Kouwenhoven. "Zo muurbloempje" zei hij als hij me weer eens op de gang aan trof. Daarna kwam de jonge garde o.l.v. Bloemen. Opeens mochten we voornamen noemen en werd het een geweldig leuke tijd. Met Cora Hoogendam, toen al mijn vriendin, ben ik onlangs nog op stap geweest om onze 35-jarige vriendschap te vieren. Met een oudere schoolgenoot, Rien van der Vliet, ben ik 21 jaar getrouwd geweest.
Oranje Nassau School (Mavo), 1968
Juffrouw Rook in de eerste klas, toen nog in het gebouw van de N.
Juffrouw Rook in de eerste klas, toen nog in het gebouw van de N.H.Kerk, die veneinig met een stokje kon meppen als haar iets niet beviel. De houten schoolbanken met echte inktpot, die later voor een prikkie (f.2,50) overgenomen konden worden en waarvan er een in onze achtertuin stond om mee te spelen.
Juliana van Stolberg, 1962