Ontdek PLUS

Marcel Rijpstra

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Marcel Rijpstra en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Marcel Rijpstra heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Met een kleine klas/ groep op middagen en vele avondenh lessen volgen in het oude gebouw (en houten nevengebouwen) aan de Julianalaan.

    Met een kleine klas/ groep op middagen en vele avondenh lessen volgen in het oude gebouw (en houten nevengebouwen) aan de Julianalaan. Erg warm in de zomer. Het eindresultaat was het MBO-diploma Commercieële Dienstverlening, richting Bedrijfscommunicatie en PR.

    Friesland College, 1995

    Meester Küster met zijn gouden regel (stam + t) en zijn vermaarde Rang snoepjes kan ik me nog goed herinnneren.

    Meester Küster met zijn gouden regel (stam + t) en zijn vermaarde Rang snoepjes kan ik me nog goed herinnneren. Dan juffrouw Doodkorte, meester Leemker en meester Broekema die ons vooruit ging naar de MAVO De Nijehove. Verder meester Frans van Dijk die zijn switlollies (zweetsokken) altijd onder mijn tafeltje stak. Leukste vak vond ik WO (Wereld Oriëntatie), ik heb de map nog steeds. Ook het schoolreisje naar Sondel in de bunkers zal ik niet gauw vergeten. Donderjagen tot laat in de avond.

    Sint Thomasschool, 1964

    Eerst nog in de Eestraat (waar nu weer een bejaardetehuis is gebouwd) waar we veel plezier hadden.

    Eerst nog in de Eestraat (waar nu weer een bejaardetehuis is gebouwd) waar we veel plezier hadden. Een erg vrije school met leuke leraren en veel vrijheid. Vaak lessen in de buitenlucht als het mooi weer was en veel praktijkvakken. Later naar de Julianalaan waar de nieuwe school werd gebouwd. Tijdens de twee trips naar Denemarken ook soortgelijke scholen bezocht om te zien hoe men het daar had qua gebouw en lessen. Ook de schoolfeesten waren vaak het einde en tijdens de pauze natuurlijk toepen. Meneer De Beer en hoe heette die leraar Engels ook alweer met zijn eeuwige sjaaltje?

    Commercieel Economische Sch..., 1974