Ontdek PLUS

Goos Voorthuisen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Goos Voorthuisen en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Goos Voorthuisen heeft 19 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Ik begon in de meubelmakerklas in 1951 met ongeveer 18 jongens, en ging naar M2 in 1952 en kwam na tijdelijk door de gevolgen van Watersnood en ik door evacuatie tijdelijk in Nijkerk op school moest in 1953 van school af e.

    Ik begon in de meubelmakerklas in 1951 met ongeveer 18 jongens, en ging naar M2 in 1952 en kwam na tijdelijk door de gevolgen van Watersnood en ik door evacuatie tijdelijk in Nijkerk op school moest in 1953 van school af e. rolde het vak in met nog tweejaar Avondnijverheid school op de zelfde locatie aan de Reeweg Oost te Dordrecht. Na een volgende avond Vakopleiding voor patroon meubelmaker op de LTS Tamboerstraat Rotterdam ik examen deed van een week lang op de LTS Lauliersgracht A.dam in 1956 en daarvoor slaagde. Daarna als meubelmaker 1 jaar gewerkt heeft bij een gerenommeerd meubelmakersbedrijf Lems en van der Ven in R.dam.. Waarna december Militairendienst volgde. Daarna een baan bij Vader in de zaak in 1958 samen met mijn 10 jaar oudere broer die daar al wat langer werkte, waar we in het verdere verloop van de tijd gezamenlijk een Vennootschap onder firma vormde. Geschiedenis Enz.

    Ambachtschool ( LTS ), 1951

    Wij gingen in de oorlog 1944 naar school, de school werd wel gevorderd door de Duitsers en moesten de klassen verdeeld worden op min of meer vrije locatie in het dorp, daarbij kwamen ik met mijn tweeling zusje Ieneke in de schoolbanken in de winkel van mi

    Wij gingen in de oorlog 1944 naar school, de school werd wel gevorderd door de Duitsers en moesten de klassen verdeeld worden op min of meer vrije locatie in het dorp, daarbij kwamen ik met mijn tweeling zusje Ieneke in de schoolbanken in de winkel van mijn Vader, dat vonden wij wel natuurlijk wel tof, we woonden boven de winkel, en roetsten de 18 treden tellende trap af en gleden zo in de schoolbanken, ik zou ook willen weten of Johan Wirds de zoon van de bovenmeester waar ik tijdens de basisschool mee bevriend was ook in deze klas zat.

    Christelijk Nationale School, 1947