Ontdek PLUS

Gert-Jan Noorland

Kent 1 personen

NA
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Gert-Jan Noorland en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Gert-Jan Noorland heeft 3 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Na de fusie van mijn Europaschool met het Hegius nog een korte tijd gewerkt!.

    Na de fusie van mijn Europaschool met het Hegius nog een korte tijd gewerkt!

    Alexander Hegius Scholengem..., 1981

    De start was moeilijk, omdat wij van Harderwijk naar Ede verhuisden en ik het lopende tweede jaar op deze school en kende niemand.

    De start was moeilijk, omdat wij van Harderwijk naar Ede verhuisden en ik het lopende tweede jaar op deze school en kende niemand. Kees de Zwart werd een goede schoolvriend, die een straat verder woonde. Het strakke regime vond ik niet fijn. Een aantal docenten zijn mij bij gebleven. De heer van Engelen voor wiskunde en bilogie. Meneer Pikkert voor geschiedenis, een echte verhalen verteller. Daarvoor meneer Verheul en van Schoor(l) voor wiskunde, met de beide kon ik niet goed opschieten. Wel een goede herinnering aan het schoolreisje naar Lochem op de fiets naar vakantiepark De Ruighe Rode en naar Holten de berg op.

    Chr Mavo Beukenlaan, 1961

    Mijn start als docent natuur- en scheikunde en biologie in een onbekende plaats! Doodeng.

    Mijn start als docent natuur- en scheikunde en biologie in een onbekende plaats! Doodeng. Ik kwam uit het oosten van het land naar het westen. De direkte manier van communicatie was prettig en ik heb leuke herinneringen aan deze korte periode. Mijn vrouw had het moeilijker in Zaandijk op de flat en om die reden zijn wij zo snel weer naar het oosten vertrokken. Het afscheidscadeau de LP van de Popopera Tommy heb ik nog steeds en mijn kinderen draaiden deze regelmatig. Nu na ruim dertig jaar nog actueel!

    MAVO Zaandijk, 1973