Ontdek PLUS

Geert Maarleveld

Kent 29 personen

SINGLE
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Geert Maarleveld en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Geert Maarleveld heeft 2 klassenfoto's en kent 29 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    De twee VEVO-kampen in de zomers van 1962 in Ermelo met A.

    De twee VEVO-kampen in de zomers van 1962 in Ermelo met A.Luttik, leraar frans en 1963 in Lochem met M.Paats, leraar nederlands. De klasseavonden in 2e en 3e klas op school maar vooral bij medeleerlingen thuis (vaak op boerderijen in Bodegraven) waar ondanks het verbod van het schoolbestuur veel gedanst werd. Foto's, die ik daar gemaakt had, mochten daarom niet meer in het klasselokaal hangen. Klasse leraren: 61-62: 1c M. Paats; Nederlands 62-63: 2c A. Luttik; Frans 63-64: 3c A. Luttik 64-65: B4b ? Vrielink; Duits 65-66: B4b W. van Brenk; Wiskunde 66-67: B5b W. van Brenk

    Christelijk lyceum, 1961

    > Klas 1 combinatie 2: Juffr.

    > Klas 1 combinatie 2: Juffr. Zoutewelle, bijnaam zoutzak, niet zo'n succes; het lezen leerde ik uiteindelijk van mijn moeder, die ook onderwijzeres was met het leesplankje van Aap, Noot, Mies Klas 2: Juffr. Van der Kooij, een lieverd Klas 3 combinatie 2: Juffr. Van Loenen, een pittige tante Klas 4: dhr. Erades. Hield van zingen en kon mooie verhalen vertellen. Aangezien hij ook in Zwolle woonde, hebben we elkaar regelmatig ontmoet en zijn we vrienden geworden. Klas 5: dhr. Tuinman. Een strenge doch rechtvaardige man Klas 6: dhr. De Feijter (Ome Daan). Heeft klaar me gestoomd voor het Christelijk Lyceum. Het hoofd der school: dhr. Stouthamer, viel in bij ziekte en gaf zangles in de zesde omdat "Ome Daan" blijkbaar niet kon zingen.

    Bethlehemschool, 1955

    Na het eerste jaar bij juffrouw Van Wijk, moest ik het tweede jaar naar een dependance aan de Aarkade, waar juffrouw Camminga de scepter zwaaide.

    Na het eerste jaar bij juffrouw Van Wijk, moest ik het tweede jaar naar een dependance aan de Aarkade, waar juffrouw Camminga de scepter zwaaide. Alleen bij feestelijke gelegenheden zoals Sinterklaas en Kerst kwamen we toen nog in de Sint Jorisstraat.

    Juliana Kleuterschool, 1953