Bekijk het volledige profiel van Auke Vellinga en al je andere schoolgenoten!
In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!
Auke Vellinga heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?
Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!
AanmeldenIk kwam hier in MAVO 3.
Ik kwam hier in MAVO 3. In die tijd woonde ik in Midwolda. Na het MAVO examen ging ik in 1974 op kamers wonen in Groningen waar ik in het Diakonessenhuis de opleiding verpleegkundige ging volgen. Van daaruit ben ik naar Amsterdam verhuisd waar ik via allerlei omwegen bij een cateringbedrijf ben gaan werken. Binnen dat bedrijf heb ik een helpdesk ICT opgezet en ik werk daar nog steeds. Ik woon nu in IJsselstein (Utrecht)
E.J.Boltjesschool, 1972
Vanuit de kleuterschool die ernaast stond hier naar school.
Vanuit de kleuterschool die ernaast stond hier naar school. 1e klas Juffrouw Marsman, 2e klas Juffrouw Boeve, 3e klas Meester Croes, 4e weet ik niet meer, 5e klas Meester Viet, 6e klas Meester van Bu(u)ren. Halverwege het 6e jaar ben ik verhuisd naar Leek (Groningen). Wij woonden recht tegenover de school dus lekker vlakbij. Ik weet nog heel goed de lange brede gangen die (in mijn beleving) elke dag gewreven werden want daar kon je erg goed op glijden. Dit laatste heeft ervoor gezorgd dat ik uitgleed en met mijn knie in een rolschaats terecht kwam. Je kon in die tijd facultatief Engels en/of Frans leren als je in de 6e klas zat, en dat werd volgens mij gegeven door juffrouw Boeve (die altijd flink opgemaakt was.....)
Tuinstraatschool, chr. basi..., 1962
Wat ik mij nog kan herinneren was dat we volgens mij het eerste jaar in de oude ULO t.
Wat ik mij nog kan herinneren was dat we volgens mij het eerste jaar in de oude ULO t.o de bioscoop zaten. Ook kregen nog op zaterdagochtend les. Vooral de Engelse lessen kan ik me nog goed herinneren omdat er zo geoefend werd op de `th` uitspraak. Daarna in noodlokalen zaten achter de Hunter-Douglas fabrike omdat de nieuwbouw nog niet klaar was. Het was een combinatie van een christelijke en openbare school. Ik zat op het christelijke gedeelte, met een aantal medeleerlingen die ook op de van Panhuysschool hadden gezeten. Ook waren de culturele weken bijzonder. Toneelles van o.a. Rutger Hauer, en natuurlijk niet te vergeten het schoolorkest met onze jaarlijkse uitvoering.
scholengemeenschap Westerkw..., 1968