Ontdek PLUS

Hilda Knollema-Tjeenk Willink

Kent 0 personen

NA
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Hilda Knollema-Tjeenk Willink en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Hilda Knollema-Tjeenk Willink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Juf Heidema weet ik me nog te herinneren.

    Juf Heidema weet ik me nog te herinneren. Toen ik op de kleuterschool begon stond hij nog aan de Rijksweg naast de oude lagere school waar geen les meer ingegeven werd, maar nog wel de drumband in gevestigd was. Samen met een stel vriendjes hebben we daar ramen van ingegooid en kwam de politie er zelfs aan te pas. Later verhuisden we naar een spiksplinternieuw gebouw. In mijn fotoalbum zit nog een krantenartikel hierover. Dorado voor kleuters luidde de kop.

    Kleuterschool 't Kwetternest, 1960

    Dagopleiding Arbeidsverhouding.

    Dagopleiding Arbeidsverhouding. In jargon DAV. In principe was inschrijven afstuderen. Al kon je niets met koffie en gevulde koeken kwam je een eind. Toch ontzettend veel geleerd. Vooral van Hugo Letiche, de Amerikaanse filosofiedocent met Canadees paspoort. De deur achter mij dicht getrokken onder het motto hier kom ik nooit meer terug en dat heb ik ook gedaan.

    Hogeschool De Horst, 1978

    Ik was eerste-jaars-mammoet en zat in de klassen 1a, A2-4 en A3-4.

    Ik was eerste-jaars-mammoet en zat in de klassen 1a, A2-4 en A3-4. In de brugklas hadden we Termorshuizen voor Nederlands met zijn prachtige verhalen over liften in onherbergzame oorden. Schilp voor Wiskunde, waarbij we veel uitleg kregen over het Japanse bordspel Go. In de tweede en derde klas kregen we Van Ooik voor Wiskunde, door mij steevast Ome Theo genoemd en die mij standaard de klas uitzond, omdat het dan veel gemakkelijker les geven was.

    Cartesius Lyceum, 1968