Bekijk het volledige profiel van agnes de jager en al je andere schoolgenoten!
In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!
agnes de jager heeft 0 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?
Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!
Aanmeldenik zat onder andere bij Maureen van den Berg en Nelleke Verwey in de klas.
ik zat onder andere bij Maureen van den Berg en Nelleke Verwey in de klas. We zijn op schoolreis geweest met een leraar natuurkunde: op de fiets naar Egmond aan de Hoef in een jeugdherberg. Ik zat in de redactie van het MAVODje, de schoolkrant. Als we klaar waren met het stencillen van het MAVODje, dan zorgde zuster Jean Marie voor iets lekkers en....ging zij tot onze grote verbazing een sigaretje roken.
Katholieke Mavo Noord, 1967
ik weet dat we een cijferboekje hadden waar elke week je behaalde cijfers in werden geschreven.
ik weet dat we een cijferboekje hadden waar elke week je behaalde cijfers in werden geschreven. Dit moest dan door je ouders worden ondertekend en na het weekend weer worden ingeleverd. Ik stond, geloof ik, veel op de gang. Reden: teveel kletsen.
Katholieke scholengemeensch..., 1966
Ik heb niet zoveel herinneringen aan de school.
Ik heb niet zoveel herinneringen aan de school. Natuurlijk waren er de nonnen en gingen we voor schooltijd naar de kerk. Dan mocht je op school je ontbijt op eten. Ik herinner me nog wel zuster Johanna en Arnoldina (vond ik geloof ik niet zo leuk). Verder was bij een meisje haar haren in de brand gegaan toen ze voor straf met haar gezicht naar de klas (en hoofd omlaag) aan de kant, bij de kachel, in de klas moest staan. Het was rond kerst en er brandde kaarsen. Het meisje ging te dicht bji de kaars staan. Dat maakte veel indruk op ons. Verder kwam er (in de 4e of zo) een bruine jongen op school. Wat vonden we dat interessant. Hij heette Freddie Cairo. Toen het op een dag begon te sneeuwen, mocht hij als enige zo maar naar buiten. Hij wist niet wat hij zag en wij waren jaloers, want we moesten doorwerken.
R.K.Paulusschool, 1958