Ontdek PLUS

Ad Verstegen

Kent 5 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Utrecht

    Bekijk het volledige profiel van Ad Verstegen en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Ad Verstegen heeft 5 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Eigenlijke benaming van de school toendertijd: Technische en Maritieme Faculteit - algemene hogeschool Amsterdam (Europaboulevard) Avondschool chemie en PHTO gevolgd daar ik overdag voor een Amerikaans bedrijf in Amsterdam werkte.

    Eigenlijke benaming van de school toendertijd: Technische en Maritieme Faculteit - algemene hogeschool Amsterdam (Europaboulevard) Avondschool chemie en PHTO gevolgd daar ik overdag voor een Amerikaans bedrijf in Amsterdam werkte. Ik was getrouwd en had twee opgroeiende kinderen. De avondschool was wel zwaar en zeker voor de vele tentamens die we hadden, want in het weekend moest er zeker gestudeerd worden! Zat met 4 andere collega's van het werk op dezelfde opleidingen. Was toch wel leuk zeker de leraren die speciaal moesten overkomen van de Technische Universiteit van Delft. PHTO-besturingstechnologie was zeer interessant en belangrijk want hier kreeg je de titel ing.Process Technoloog. Eindscriptie, het ontwerp van een besturingssysteem voor een Nafta kraker, was uitermate tijdrovend maar leuk om het te ontwerpen! De namen van de leraren kom ik nog wel te weten alhoewel de enige die ik me nog kan herinneren is Dhr Roubos.

    HTS-A, 1986

    Heb deze opleiding gevolgd in de tijd dat ik KVV was bij de Koninklijke Landmacht.

    Heb deze opleiding gevolgd in de tijd dat ik KVV was bij de Koninklijke Landmacht. Deze opleiding moest met goed gevolg worden afgesloten om de status van electronisch monteur (EM)te krijgen bij de verbindingsdienst. Indien je dan evt.beroeps zou willen worden (vanaf 1979)dan kon je doorstromen naar de officier rangen met als eindrang Kapitein. Zo ver heb ik het niet gehaald want ik ben in 1986 uit dienst gegaan en heb gekozen voor een loopbaan in het bedrijfsleven. Mijn medecollega's zijn inmiddels wel zover gekomen en gaan binnenkort met pensioen. Heb op deze school de Radio/Radar Opleiding voltooid. De opleiding was pittig. Ik kreeg een eigen slaap- en studeer kamer op de luchtmachtbasis in Schaarsbergen. Overdag in de klas met 2-3 collega's en 's avonds moest er geblokt worden. Dit gedurende een jaar lang. De opleiding was een volledig Hoger Electronica Opleiding. Het leukste vak vond ik toch wel Hogere freqentie techniek (HF) en Radar. Mijn belangrijkste collega was Piet Deelstra (ook van de KL) en in het 2e jaar, van de KL, Herman van Schie, Jan Buddingh (later ook overgestapt naar het bedrijfsleven), en Harry Klinkenberg. Je kan een mailtje sturen naar ********* en ik zal zeker reageren.

    De Luchtmacht Electronische..., 1976

    Je kan een mailtje sturen naar ********* en ik zal zeker reageren.

    Je kan een mailtje sturen naar ********* en ik zal zeker reageren.

    R.K. Bewaarschool St. There..., 1955