Ontdek PLUS

Stedelijke Muziekschool

Veenweg in Deventer, ( Toon op kaart )

5 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Stedelijke Muziekschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Stedelijke Muziekschool foto

Op Stedelijke Muziekschool vind je 0 klassenfoto’s en 5 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Pianoleraar: Dhr.

Pianoleraar: Dhr. Gerrit Oosterlaar (Klassiek). Na 1958 kreeg ik priveles van Daan Poelder uit de Veenweg.

Stedelijke Muziekschool, 1954

Juffrouw Van Leeuwen (zangles), pianoles van de heer Seyler, muziektheorie en -geschiedenis van Henk Dul, diens plaatsvervanger Henri Geraedts, en van Jacques Wolf.

Juffrouw Van Leeuwen (zangles), pianoles van de heer Seyler, muziektheorie en -geschiedenis van Henk Dul, diens plaatsvervanger Henri Geraedts, en van Jacques Wolf. Ook zelf nog een half jaar les gegeven in algemene muzikale vorming. Staatsexamen voor muziek: Theoretisch deel in Den Haag gedaan. Veel gehad aan al deze lessen, ook als voorbereiding op mijn uiteindelijke beroep: Muziekbibliothecaresse.

Stedelijke Muziekschool, 1958

Grote oude gebouw aan de Veenweg met later het museumgebouw van de tropische Landbouwschool dat erbij is gekomen.

Grote oude gebouw aan de Veenweg met later het museumgebouw van de tropische Landbouwschool dat erbij is gekomen. Daar nog uitvoeringen gehad met dwarfluitles. Blokfluitles van hr van den Andel. Moest je een reep chocolade meebrengen als je een keer wat vergeten was. Strenge docent; ongetwijfeld een muziek liefhebber maar zoals hij soms met leerlingen omging droeg hij dit niet over.4 jaar gedaan en alle boekjes van "de jonge blokfuiter" doorlopen. Uitvoeringen in een gebouw aan de van Vlotenlaan. Daarna 4 jaar dwarsfluitles ( 1 jaar van een andere juffrouw naam? ivm ziekte) van mw Kok-Bon. Een aller aardigste vrouw. Bijna nooit een onvertogen woord of je moest het wel heel bont maken. Als je de liefde voor de muziek kwijt was geraakt bij v/d Andel kreeg je het bij haar weer terug. je hoefde geen hoog vlieger te zijn maar wilde wel kijken waar je mogelijkheden lagen en je te stimuleren toch met muziek verder te gaan.

Stedelijke Muziekschool, 1971