Ontdek PLUS

Openbare MULO, Haverlandstraat,

Haverlandstraat in Rotterdam, ( Toon op kaart )

3 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Openbare MULO, Haverlandstraat,, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Openbare MULO, Haverlandstraat, foto

Op Openbare MULO, Haverlandstraat, vind je 0 klassenfoto’s en 3 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik heb ontzettend vals gezongen op het eindfeest en minder prettig was natuurlijk de hongerwinter met nauwelijks onderwijs.

ik heb ontzettend vals gezongen op het eindfeest en minder prettig was natuurlijk de hongerwinter met nauwelijks onderwijs. Naderhand heette de school de Willem Ruys school en werd verplaatst naar een noodgebouw elders in Kralingen. van 1949 tot 1952 's avonds naar de Handelsavondschool Mercurius, 2 jaar om het diploma 5 jarige handelsavondschool te halen en daarna praktijkdiploma's Engelse handelscorrespondentie en boekhouden. Na militaire dienst in 54 en 55 nog diploam hoofdcorrespondent Engels en praktijdiploam Duitse handelscorrespondentie.

Openbare MULO, Haverlandstr..., 1944

september 44 en de hongerwinter 44/45 waren natuurlijk verschrikkelijk, maar daarna kwamen we in wat prettiger vaarwater.

september 44 en de hongerwinter 44/45 waren natuurlijk verschrikkelijk, maar daarna kwamen we in wat prettiger vaarwater. Ik herinner me nog Bas Nederveen, Toby Schootemeijer, Henny van Bergeijk (mijn eerste vriendinnetje die helaas de 'verkering'uitmaakte nadat ik op het eindfeest verchrikkelijk vals had gezongen alhoewel ze me van te voren gewaarschuwd had. Fred Hoogervorst, de gebroeders Wouters, van Ooyen, Maas, John Kieffer, later Ottervanger of v.d. Rhee, natuurlijk waren er ook nog anderen maar de herinneringen vervagen wat. Hoofd van de school was de heer van Rooy en leraar Nederlands was dacht ik de heer de Wit. Ik had oook graag via deze site wat willen navragen over de lagere school periode bij meneer Lingmond in de Ketenstraat. In die oorlogsjaren had ik o.a. Mopie Brand (Catharinastraat), Reintje de Vos (Kettingstraat) en ik dacht Wim vos, Vlietstraat onder mijn vriendjes, maar ik neem aan, dat zij via de MULo school neit te traceren zijn.

Openbare MULO, Haverlandstr..., 1944