Ontdek PLUS

Erik deJong

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Erik deJong en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Erik deJong heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Mijn vader, Cees de Jong, heeft ruim 25 jaar lesgegeven aan de Hoge Noord in Pijnacker.

    Mijn vader, Cees de Jong, heeft ruim 25 jaar lesgegeven aan de Hoge Noord in Pijnacker. Hij was leraar Duits en kende vele leerlingen en mensen in Pijnacker, die ik ook kende. Mijn vader is jong overleden in 1997, na langere tijd ziek te zijn geweest. Ik zou graag iets horen over mijn vader, als iemand iets wil delen.

    De Hoge Noord, 1978

    De school was afstandelijk, maar wel kleinschalig.

    De school was afstandelijk, maar wel kleinschalig. Iedereen kende elkaar. De meeste leerlingen waren bereid om te praten en meer na te denken, maar eigenlijk kende ik niemand echt. Ik wilde/kon geen huiswerk maken, ben twee keer blijven zitten. Er werd niet gezien, dat ik problemen had. Wel door school een basis meegekregen en (muzikale) ervaringen.

    Marnix Gymnasium (later Mar..., 1987

    Jufrrouw Corry en Dicky, juffrouw Kranenburg, Leykamp, meester van Arkel en Trommel, buiten spelen op het schoolplein, in de klas rekenen, spelen, sporten, buiten op het grote grasveld voetballen, op onderzoek uit, langs de slootkant lopen, opvallen, spel

    Jufrrouw Corry en Dicky, juffrouw Kranenburg, Leykamp, meester van Arkel en Trommel, buiten spelen op het schoolplein, in de klas rekenen, spelen, sporten, buiten op het grote grasveld voetballen, op onderzoek uit, langs de slootkant lopen, opvallen, spelen met vriendinnetjes en later vooral vriendjes van school, veel samen gespeeld, maar me ook eenzaam, raar gevoeld, een bril, die ik niet wil, school een plek om op te vallen in plaats van om jezelf te zijn, thuissituatie en eigen gevoelens en wensen worden niet besproken, het gevoel iets te missen en iets anders te willen, maar niet wat, niet gezien te zien door leraren en volwassenen, geen aardig iemand, een wijsneus en altijd de beste willen zijn, wel open voor iedereen en met iedereen om willen gaan.

    Nieuw Koningshof, 1979